Opdrachtgevers

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar gymdocenten voor de basisschool en/of pedagogisch medewerkers op de BSO (profiel Sport)? Waar u op kunt bouwen, en inzetten wanneer nodig? Doordat wij werken met sportieve pedagogisch medewerkers en ALO docenten, is Beweegmasters een meerwaarde voor scholen en BSO’s. Wij zijn actief in de gehele randstad. Hoe het proces verder verloopt leest u hieronder.

We meeten!

We meeten elkaar en spreken over de wensen en de voorwaarden. Wij houden van korte, open communicatie en hanteren vooral een persoonlijk aanpak richting onze medewerkers. Dit komt ook terug in onze communicatie met BSO’s en scholen. Wanneer we een mooie aanvulling zijn voor beiden en het eens zijn over de afspraken, gaan we enthousiast door naar de volgende stap en zijn we goed bereikbaar voor vragen en/of aanpassingen.

Hoe nu verder? We geven uitleg over hoe er op een snelle en overzichtelijke manier de openstaande diensten van uw bedrijf in ons systeem kunnen worden geplaatst. Vanuit daar pakt de planning het verder op. Zij kijken welke kandidaten beschikbaar zijn voor de diensten. Wanneer er een match is gevonden wordt deze medewerker op de dienst ingepland. Zowel jullie als onze medewerker ontvangt een persoonlijke bevestiging van de dienst.

Direct informatie inwinnen over werving, uitzending en/of detachering? Klik op onderstaande button of bel naar 030-2080204.

Uniek personeel

Doordat wij onze medewerkers selecteren op unieke kwaliteiten en ervaring binnen de sport, zijn wij een snelle en kundige oplossing. Niet alleen zijn onze medewerkers ervaren, ze getuigen van flexibiliteit en zijn allemaal masters in bewegen. De één biedt een unieke danservaring voor de kinderen en de ander voetbalt erop los. Ze hebben oog voor het individuele kind. Daarnaast heeft een aantal van onze medewerkers de bevoegdheid tot lesgeven (ALO-diploma), hierdoor bent u verzekerd van deskundigheid en didactisch inzicht.

Tom, de oprichter van Beweegmasters, is specialist in het zorgvuldig selecteren van de juiste kandidaten. Hij heeft zelf jaren in ‘het veld’ gewerkt en zijn achtergrond is dan ook sport en bewegen. Hierdoor weet hij precies wat er nodig is voor een kundige, sportieve en betrouwbare medewerker. Méér lezen over Tom en de rest van het jonge en sportieve team? Klik hier of op de foto hiernaast.

Er zijn meerdere dingen mogelijk bij Beweegmasters waaronder uitzenden, detacheren en werven. Wanneer er een goede klik is met één van onze medewerkers en jullie hem/haar in dienst willen nemen, dan gaan we om tafel zitten met een kop koffie. Hebben jullie andere wensen of ideeën? Deel ze gerust, we staan altijd open voor een gesprek.