Beweegmasters Sport BSO - Hoevelaken

Onze locatie

Beweegmasters Sport BSO Hoevelaken zit gevestigd in de kantine van S.C. Hoevelaken. Sinds augustus 1987 is Sportpark Kleinhoven de thuisbasis van de vereniging. Het sportpark ligt op een bijzonder mooie locatie aan de rand van het bos.

In Hoevelaken bedienen wij alle scholen en halen wij de kinderen op met de BSO-bus (Stint.)

Beweegmasters Stint

Ingericht voor elk kind

De groepsruimte is zo ingericht dat er een veelzijdig aanbod is aan spel- en ontwikkelingsmogelijkheden. We hebben verschillende speelhoeken gecreƫerd, waardoor kinderen in kleine groepjes kunnen spelen. Er is een bouwhoek, een lees- en rusthoek, een knutselhoek en een spelletjeshoek. Ook gebruiken wij in de kantine de keuken om lekkere gebakjes en hapjes en te maken. Buiten is een groot voetbalveld waar we veel georganiseerde en spontane activiteiten verzorgen. Naast de vereniging zit het Hoevelaakse bos waar wij heerlijk kunnen genieten van de natuur.

Schrijf je in bij Beweegmasters Sport BSO!

Op de locatie Hoevelaken

Op de Sport BSO laat kinderen ontspannen door zich in te spannen. Dit doen wij door de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen te stimuleren door een veelzijdig aanbod aan spel- en sportactiviteiten. Kom eens langs voor een rondleiding of bereken de kosten.

Vestiging Hoevelaken

Handige links

Social media