Beweegmasters Sport BSO - Telstar Hoevelaken

Onze locatie

Beweegmasters Sport BSO Telstar is gevestigd in de kantine van K.V. Telstar in Hoevelaken. Sinds augustus 2012 is de accommodatie aan de Middelaarseweg de thuisbasis van de korfbalvereniging. Het sportpark ligt op een bijzonder mooie locatie aan de rand van het dorp. De kantine biedt, met een grote raampartij, goed zicht op de kinderen op het veld.

Bij Beweegmasters Sport BSO Telstar halen wij, per 26 augustus 2024, kinderen van de volgende scholen:

  • Kindercampus ’t Blokhuus
  • Kindcentrum Schimmelpenninck van der Oye

Wij halen de kinderen op met de BSO-bus (voorheen Stint).

Beweegmasters Stint

Ingericht voor elk kind

De groepsruimte is zo ingericht dat er veelzijdig aanbod is aanbod aan spel- en ontwikkelingsmogelijkheden. We hebben verschillende speelhoeken gecreëerd, waardoor kinderen in kleine groepjes kunnen spelen. Er is een bouwhoek, een lees- en rusthoek, een knutselhoek en een spelletjeshoek.

Beweegmasters Sport BSO Telstar een groot omheind kunstgrasveld ter beschikking waar we vele georganiseerde en spontane activiteiten verzorgen.

Schrijf je in bij Beweegmasters Sport BSO!

Op de locatie Telstar Hoevelaken

Op de Sport BSO laat kinderen ontspannen door zich in te spannen. Dit doen wij door de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen te stimuleren door een veelzijdig aanbod aan spel- en sportactiviteiten. Kom eens langs voor een rondleiding of bereken de kosten.

Vestiging Telstar Hoevelaken

Handige links

Social media