Werken bij Beweegmasters

Wordt werken bij Beweegmasters ook jouw succes? Op verschillende plekken in Midden-Nederland zijn de opdrachtgevers voor Beweegmasters gevestigd. Wij werken met twee verschillende takken: gymdocenten op basisscholen en BSO-medewerkers sport, deze laatste in de breedste zin van het woord. Van gymleraar tot dansdocent, jouw aanvulling is uniek en zetten wij graag in voor onze opdrachtgevers op de BSO. 

Beweegmasters is een meerwaarde voor scholen en BSO’s in Nederland, doordat wij onze dienstverlening hierop aanpassen.

Weet jij al wat jij wil of ben jij nog zoekende? Team werving van Beweegmasters helpt je verder. Zij kijken naar jouw (hoogst) genoten opleiding, kwaliteiten en bevoegdheden. Vanuit hier worden er verder stappen genomen, wordt er gekeken naar de vraag van onze klanten en wat we kunnen betekenen voor jou.

De beste vacature voor jou!

Werken bij Beweegmasters heeft veel voordelen. Je krijgt niet alleen een goed salaris conform CAO, maar ook een vergoeding van je reiskosten. We hanteren vooral een persoonlijke aanpak en denken graag met je mee. Zie jij mogelijkheden bij één van onze klanten en zien zij dit in jou? Dan kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar detachering. Daarnaast krijg je elk jaar de mogelijkheid om de kinder-EHBO cursus en certificatie te volgen via Beweegmasters. Heb jij verder nog goede ideeën? Daar staan we altijd voor open.

Beweegmaster

Bij Beweegmasters krijg je overzicht en afwisseling in één. Het overzicht vind je gemakkelijk terug in onze app. In overleg met jou kijkt onze planningsafdeling waar de klanten openstaande diensten hebben die jij zou kunnen vervullen. Het contact met hen is dan ook snel en gemakkelijk, ze zijn een Whatsappje of telefoontje bij je vandaan. Easy! Overzicht in jouw diensten vind je dus snel terug in de app. En de afwisseling? Die heb jij dagelijks door elke keer op een andere BSO of school te werken.

Solliciteer snel!

Als je bij Beweegmasters solliciteert kun je rekenen op een snelle reactie van ons toffe wervingsteam. Wij geloven in de spiegel zijn voor onze medewerkers. Als jij snel solliciteert, dan reageren wij snel op jou. Wij zitten namelijk iedere werkdag voor je klaar: de gemiddelde reactietijd is 1-2 werkdagen! We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Jij ook? 

Solliciteer dan NU! Klik op de button hieronder.